Dry-2017 Semi Otomatis Biodegradable Disposable Paper Plate Pulp Molding Tableware Making Machine

Katrangan singkat:

Lini produksi DYR-2017 kasusun saka sistem pasokan slurry, sistem tenaga, sistem pambentukan, inspeksi lan proses pengepakan lan kertas bubur kertas biodegradable sing bisa digunakake kanggo ngecor tebu tebu tanduran serat piring cangkir mangkuk kothak tray nggawe mesin.

 

 


Detail Produk

Fitur Utama

Gampang operasi

Output produksi sing dipercaya

Kontrol ganda pneumatik lan hidrolik, hemat energi lan efisiensi dhuwur.

Piranti asuransi silinder ganda

Kualitas dhuwur, luwih saka 95% tingkat produk rampung

Detail Produk

Semi Otomatis Energy Saving Biodegradable Sugarcane Bagasse Paper Pulp Moulding Tableware Plates Cangkir Bowls Boxs Trays Nggawe Machine.

Mesin Pembentuk Utama

dv

Cetakan Produksi

g

Mesin Triming Kab

Spesifikasi Produk

otomatis

semi-otomatis
Kapasitas Dirancang 400-600kg / dina
jinis mbentuk nyedhot vakum
Bahan Mold: Aluminium Alloy: 6061
bahan mentahan: pulp serat tanduran (sembarang pulp kertas)
Metode pengeringan dadi panas ing jamur (dening eleatric utawa lenga)
Daya Peralatan Tambahan Kanggo Saben Mesin: 19.5KW Kanggo Saben Mesin
Keperluan Vakum Kanggo Saben Mesin: 6m3 / min / set
Kebutuhan Udara Kanggo Saben Mesin: 0,2m3 / min / set
Layanan sawise-sales Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, pandhuan instalasi, commssioning
Panggonan Asal Kutha Xiamen, China
Produk Rampung: Peralatan meja sing ramah lingkungan sing bisa digunakake
Jinis Pembayaran Ditampa L/C, T/T
Mata uang Pembayaran Ditampa CNY, USD

Gambar Teknik

DRY-2017 Gambar Teknik

Kasus Kerjasama

jy (3)
jty
rth (1)
Semi Otomatis Energy Saving Biodegradable Sugarcane Bagasse Paper Pulp Moulding Tableware Plates Cangkir Bowls Boxs Trays Nggawe Machine.

Aplikasi

Mesin tableware cetakan pulp DRY-2017 Semi-otomatis utamane ditrapake kanggo piring, mangkuk, nampan, kothak lan barang liyane kanggo layanan panganan.Iku hemat energi, hemat biaya lan trimming kanggo pinggiran sing luwih apik sawise proses mencet panas.

Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (1)
Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (3)
Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (2)
Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (4)

Unduh Catelog

  • Brosur Peralatan Makan Pulp Timur Jauh

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: