Apa Pilih Kita

Pionir ing Industri Mesin Meja Bubur Biodegradable

1. Far East & Geotegrity punika Produsèn pisanan serat tanduran mesin tableware nyetak ing China wiwit 1992. Kanthi 30-taun pengalaman ing pulp tanduran nyetak peralatan tableware R & D lan Manufaktur, Far East punika premier ing lapangan iki.

Kita uga minangka produsen terintegrasi sing ora mung fokus ing teknologi peralatan meja cetakan pulp R&D lan manufaktur mesin, nanging uga produsen OEM profesional ing peralatan meja cetakan pulp, saiki kita mlaku 200 mesin ing omah lan ngekspor 250-300 kontan saben wulan nganti luwih saka 70 negara liwat 6 bawana.

sdv

2. Far East & Geotegrity wis loro mesin semi-otomatis hemat energi uga trimming free trimming free punching mesin otomatis ing kategori, kita kurban panas lenga lan panas listrik kanggo pilihan customer.

jy (1)
jy (2)
jy (3)

3. Far East & Geotegrity entuk luwih saka 95 teknologi paten kalebu teknologi pemanasan lenga hemat energi uga teknologi punching gratis trimming gratis sing mbantu ngirit biaya produksi 15%.Mesin kasebut disertifikasi UL lan CE.Jaminan kinerja mesin kita yaiku: 50% hemat energi, luwih saka 95% tingkat produk rampung, umur layanan luwih saka 15 taun kanggo mesin lan jamur

vsdv

4. Far East & Geotegrity nawakake layanan siji-mandeg kabeh, kalebu garansi mesin 1 taun, desain teknik bengkel, desain PID 3D, pelatihan ing situs ing pabrik penjual, instruksi instalasi mesin lan komisi sukses ing pabrik panuku, rampung panuntun dhumateng marketing produk lan sanesipun.

rth
thr (3)
thr (4)
ngn