Babagan Timur Jauh

Ing taun 1992, Far East didegaké minangka perusahaan teknologi sing fokus ing pangembangan lan pabrik mesin meja piring serat tanduran.Kita cepet-cepet direkrut dening pemerintah kanggo mbantu ngatasi masalah lingkungan sing penting sing disebabake dening produk Styrofoam. Kita setya perusahaan ngembangake teknologi mesin kanggo nggawe kemasan layanan panganan sing ramah lingkungan lan terus nandur modal maneh ing teknologi lan kapasitas manufaktur sajrone 27 taun kepungkur. , dadi tenaga pendorong ing mburi inovasi perusahaan lan industri.Nganti saiki, perusahaan kita wis nggawe peralatan tableware cetakan pulp lan nyedhiyakake dhukungan teknis (kalebu desain bengkel, desain persiapan pulp, PID, pelatihan, instruksi instalasi ing situs, komisioning mesin lan pangopènan biasa sajrone 3 taun pisanan) luwih saka 100 domestik lan manufaktur jaban rangkah saka tableware compostable lan packaging pangan.

Pangembangan industri anyar iki nduwe pengaruh langsung lan langgeng ing lingkungan.Ing taun 1997, kita nggedhekake ngluwihi mung ngembangaken teknologi mesin lan wiwit nggawe produk tableware sustainable dhewe.Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nggawe hubungan sing kuat karo para pelanggan ing saindenging jagad, ngekspor produk sing lestari menyang Asia, Eropa, Amerika, lan Timur Tengah.Kita uga bisa nyedhiyani informasi pasar tableware pulp nyetak kanggo partner kita

Xiamen

Jinjiang

Quanzhou