Sertifikasi lan Kehormatan Kita

Timur Jauh wis entuk sertifikat CE, sertifikat UL, luwih saka95 patens lan8 penghargaan produk teknologi dhuwur anyar

hrt (2)

Perusahaan Teknologi Tinggi China

Diundang dening Pamrentah China kanggo ngrancang standar industri "Perkakas Katering Disposable Degradable".

Ditunjuk minangka perusahaan produksi sing ditunjuk Nasional ing China kanggo peralatan produksi kemasan panganan cepet sing bisa rusak

Menang hadiah "50 Perusahaan Kemasan Kertas Cina Paling Top".

Menang hadiah "Top 100 Perusahaan Kemasan Cina".

Peralatan Cetakan Pulp Timur Jauh Dianugerahi minangka peralatan teknis utama pisanan ing Provinsi Fujian

n
yku
kuy (2)
kyu

Penghargaan Emas Internasional

rth

Ditunjuk minangka siji-sijine supplier Paper Pulp Environment Protection Tableware kanggo 2000 Sydney Olympic Games.

Menang Penghargaan Emas saka International Invention Fair sajrone 8 taun

Menang Penghargaan Emas saka Kompetisi Teknologi lan Inovasi Internasional India kaping lima ing 2018

Menang Penghargaan Emas saka Pameran Penemuan Internasional Istanbul Katelu ing 2018

Menang Penghargaan Khusus saka Pameran Penemuan Silicon Valley ing 2018

jyt (5)
kuy (1)
jyt (2)
jyt (1)
jyt (3)
jyt (4)
jyt (6)