ny
Produk sing nyukupi kabutuhan kesehatan masyarakat.Miturut WHO, produk kasebut kudu kasedhiya "saben wektu, kanthi jumlah sing nyukupi, ing bentuk dosis sing cocog, kanthi kualitas terjamin lan informasi sing cukup, lan kanthi rega sing bisa ditindakake dening individu lan masyarakat".