LD-12-1560 Mesin Pembuat Peralatan Makan Tebu Termokol Otomatis

Katrangan singkat:

LD-12-1560 kanthi otomatis hemat energi biodegradable ampas tebu tanduran serat peralatan makan piring pulp kertas cangkir cangkir mangkok nampan mesin nggawe.


Detail Produk

Fitur Utama

Mesin tableware cetakan pulp kanthi otomatis

Teknologi pemangkasan gratis punching gratis sing dipatenake, koleksi otomatis, ngitung cerdas, biaya produksi 15% luwih murah tinimbang peralatan semi-otomatis

Meja kerja gedhe (1560mm × 15600mm) nambah output saben dina produk rampung.

Otomatis lan luwes kontrol dening PLC.

Kontrol ganda pneumatik lan hidrolik, hemat energi lan efisiensi dhuwur.

Kontrol Bobot Produk Akurat

Mesin 2 Tahap

Detail Produk

LD-12-1560

Mesin Pembentuk Utama

1560 kab

Cetakan Produksi

Spesifikasi Produk

otomatis

kanthi otomatis
Kapasitas Dirancang 850-1000kg / dina
jinis mbentuk nyedhot vakum
Bahan Mold: Aluminium Alloy: 6061
bahan mentahan: pulp serat tanduran (sembarang pulp kertas)
Metode pengeringan dadi panas ing jamur (dening eleatric utawa lenga)
Daya Peralatan Tambahan Kanggo Saben Mesin: 53KW Kanggo Saben Mesin
Keperluan Vakum Kanggo Saben Mesin: 13m3 / min / set
Kebutuhan Udara Kanggo Saben Mesin: 1,5m3 / min / set
Layanan sawise-sales Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, pandhuan instalasi, commssioning
Panggonan Asal Kutha Xiamen, China
Produk Rampung: Peralatan meja sing ramah lingkungan sing bisa digunakake
Jinis Pembayaran Ditampa L/C, T/T
Ditampa Mata uang Pembayaran CNY, USD

Gambar Teknik

svdre

Kasus Kerjasama

jyt (3)
jyt (2)
jyt (1)
tyjy
dfb

Aplikasi

Seri LD-12 mesin tableware cetakan pulp kanthi otomatis utamane ditrapake kanggo ngasilake piring, mangkuk, nampan, kothak, lan barang kemasan panganan biodegradable liyane.Meja kerja sing gedhe lan operasi kanthi otomatis bakal nggawa sampeyan produktivitas super dhuwur.

Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (1)
Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (3)
vd
Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (4)

Unduh Catelog

  • Brosur Peralatan Makan Pulp Timur Jauh

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: