Perusahaan

profil

Far East & Geotegrity minangka pabrikan pisanan saka mesin tableware cetakan serat tanduran ing China wiwit taun 1992. Kanthi pengalaman 30 taun ing peralatan tableware cetakan pulp tanduran R&D lan manufaktur, Timur Jauh minangka unggulan ing lapangan iki.

Kita uga minangka produsen terintegrasi sing ora mung fokus ing teknologi peralatan meja cetakan pulp R&D lan manufaktur mesin, nanging uga produsen OEM profesional ing peralatan meja cetakan pulp, saiki kita mlaku 200 mesin ing omah lan ngekspor 250-300 kontan saben wulan nganti luwih saka 70 negara liwat 6 bawana.

Timur Jauh Komitmen Dadi Peralatan Meja Cetakan Pulp

Panyedhiya Solusi

bubar

PAWARTA

  • Larangan Plastik Bakal Nggawe Panjaluk Kanggo Alternatif Ijo

    Sawise pamrentah India nglarang plastik siji-siji tanggal 1 Juli, konglomerat kaya Parle Agro, Dabur, Amul lan Mother Dairy, cepet-cepet ngganti sedotan plastik kanthi pilihan kertas.Akeh perusahaan liyane lan malah konsumen nggoleki alternatif sing luwih murah tinimbang plastik.Susta...

  • Undhang-undhang Anyar Ing AS Tujuwane Ngurangi drastis Plastik Panggunaan Tunggal

    Ing tanggal 30 Juni, California wis ngliwati undang-undang sing ambisius kanggo nyuda plastik siji-siji kanthi signifikan, dadi negara pertama ing AS sing nyetujoni larangan kasebut.Miturut undang-undang anyar, negara kudu njamin penurunan 25% ing plastik siji-siji ing taun 2032. Uga mbutuhake paling ora 30% ...

  • Sinau Insinyur Pelanggan Luar Negeri ing Pangkalan Produksi Timur Jauh/Goetegrity.

    Salah sawijining pelanggan jaban rangkah sing mrentah luwih saka 20 set mesin otomatis Timur Jauh saka kita, dheweke ngirim insinyur menyang pangkalan produksi (Xiamen Fujian China) kanggo latihan, insinyur bakal tetep ing pabrik kita suwene rong wulan.Sajrone tetep ing pabrik kita, dheweke bakal sinau babagan ...

  • Ora ana produk plastik sing bisa digunakake!Diumumake ing kene.

    Kanggo nglindhungi lingkungan lan nyuda polusi plastik, pamrentah India bubar ngumumake bakal nglarang produksi, panyimpenan, impor, adol lan panggunaan produk plastik sing bisa digunakake wiwit tanggal 1 Juli, nalika mbukak platform laporan kanggo nggampangake pengawasan.Iku ...

  • Sepira gedhene Pasar Molding Pulp?100 Milyar?Utawa Luwih?

    Sepira gedhene Pasar cetakan pulp?Wis kepincut sawetara perusahaan kadhaptar kayata Yutong, Jielong, Yongfa, meiyingsen, Hexing lan Jinjia kanggo nggawe taruhan abot ing wektu sing padha.Miturut informasi umum, Yutong wis nandur modhal 1.7 milyar yuan kanggo nambah chain industri ngecor pulp ing ...