SD-P09 Sepenuhnya Otomatis Biodegradable Tebu Ampas Pulp Molding Wadah Makanan Mesin Pembuat Kemasan

Katrangan singkat:

SD-P09 kanthi otomatis hemat energi biodegradable tebu ampas tebu tanduran serat tableware kertas pulp ngecor piring cangkir kothak mangkuk nampan nggawe mesin.


Detail Produk

Fitur Utama

Mesin ngecor pulp serat tanduran kanthi otomatis

Kontrol ganda pneumatik lan hidrolik, hemat energi lan efisiensi dhuwur.

Teknologi pemangkasan gratis tanpa paten, koleksi otomatis, ngitung cerdas

Teknologi terkemuka internasional, SD-P09 bisa ngasilake cangkir pulp rongga jero lan tutup cangkir.

Kontrol Bobot Produk Akurat

Otomatis lan luwes kontrol dening PLC.

Detail Produk

SD-P09

Mesin Pembentuk Utama

vdv

Cetakan Produksi

jtyj (2)

Lengan Robot (Peralatan Opsional)

Spesifikasi Produk

otomatis

kanthi otomatis
Kapasitas Dirancang 500-700kg / dina
jinis mbentuk nyedhot vakum
Bahan Mold: Aluminium Alloy: 6061
bahan mentahan: pulp serat tanduran (sembarang pulp kertas)
Metode pengeringan dadi panas ing jamur (dening eleatric utawa lenga)
Daya Peralatan Tambahan Kanggo Saben Mesin: 25.5KW Kanggo Saben Mesin
Keperluan Vakum Kanggo Saben Mesin: 9m3 / min / set
Kebutuhan Udara Kanggo Saben Mesin: 1,3m3 / min / set
Layanan sawise-sales Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, pandhuan instalasi, commssioning
Panggonan Asal Kutha Xiamen, China
Produk Rampung: Peralatan meja sing ramah lingkungan sing bisa digunakake
Jinis Pembayaran Ditampa L/C, T/T
Ditampa Mata uang Pembayaran CNY, USD

Gambar Teknik

dfb

Kasus Kerjasama

yt
vd
jty
htr (1)
jryj

Aplikasi

The SD-P09 hemat energi mesin tableware ngecor pulp kanthi otomatis utamané Applied kanggo prodhuksi piring nganggo, Bowl, tray, kothak, cangkir lan item packaging pangan liyane.Bisa nyukupi kabutuhan kustomisasi sing beda.Apa iku piring prasaja utawa tuwung jero, tutup tuwung, iku bisa sampurna presented.

Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (1)
Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (3)
vd
Peralatan Semi Otomatis DRY-2017 (4)
ddv
vdvd

Unduh Catelog

  • Brosur Peralatan Makan Pulp Timur Jauh

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk