Sejarah Kita

  • Far East Founded

  • Diundang dening Pamrentah China kanggo ngrancang standar industri "Perkakas Katering Disposable Degradable".

  • Menang Medali Emas "Tenth China Invention Expo".

  • Dianugerahi Bebungah "China Advanced Packaging Enterprise".

  • Timur Jauh Kasil Ngembangake Peralatan SD-PP9 Series sing dadi Lini Produksi Peralatan Makan Cetakan Pulp Energy-Saving pertama ing China

  • Menang Panyedhiya Tunggal Peralatan Makan Pakai Ramah Lingkungan kanggo Olimpiade Sydney

  • ZS-CX (SD-P08) Ngirit Energi Mesin Meja Pulp Molded Otomatis dikembangake, Iki minangka Mesin Meja Pulp Molded Otomatis pertama ing industri iki

  • Kasil Dikembangaké Ngirit Energi kanthi otomatis Pulp Molded Tableware Machine

  • Generasi Anyar saka Two Stage Tabel Kerja Gedhe Kanthi otomatis Pulp Molded peralatan tableware LD-12 seri.

  • Dianugerahi dening Komisi Pembangunan lan Reformasi Nasional China minangka: Proyek Konservasi Energi Utama, Proyek Demonstrasi Utama Ekonomi Sirkuler lan Konservasi Sumber Daya.

  • Menang hadiah "50 Perusahaan Kemasan Kertas Cina Paling Top".

  • Teknologi Lanjut duwe Penghargaan lan Paten Internasional ing Ekspo Internasional