Larangan Plastik Bakal Nggawe Panjaluk Kanggo Alternatif Ijo

Sawise pamrentah India nglarang plastik siji-siji tanggal 1 Juli, konglomerat kaya Parle Agro, Dabur, Amul lan Mother Dairy, cepet-cepet ngganti sedotan plastik kanthi pilihan kertas.

3
Akeh perusahaan liyane lan malah konsumen nggoleki alternatif sing luwih murah tinimbang plastik.
Pendiri lan CEO SustainKart platform e-dagang sing lestari ngandhani apa sing dituku India sawise larangan kasebut lan kepiye bakal ngowahi prilaku konsumen.
Apa sing kedadeyan, utamane babagan plastik.Malah selembar kain sing kita arep uncalan, sing prasaja kaya saputangan, ora bakal ilang.Iku kabeh rampung ing TPA.

4

Miturut laporan PwC lan Assocham, TPA kebak sampah kutha nganti 2050, India bakal mbutuhake TPA sing ukurane ibukutha, New Delhi!

11
Dadi, kanggo nyuda panggunaan plastik ing India, pamrentah ngumumake larangan plastik siji-siji minggu kepungkur.Larangan kasebut nyebabake kenaikan permintaan kanggo produk sing lestari.
GeoTegrity Timur Jauhpunika Produsèn OEM premier kualitas dhuwur sustainablelayanan pangan nganggolanproduk kemasan pangan.GeoTegrity Timur Jauh khusus ing riset lan pangembangan lan manufakturperalatan tableware cetakan pulp tanduranlan tableware kanggo 30 taun.Wiwit taun 1992, GeoTegrity wis fokus sacara eksklusif ing manufaktur produk nggunakake bahan mentah sing bisa dianyari.Produk kalebu piring, mangkok, kothak clamshell, nampan, cangkir kopi, tutup cangkir lan peralatan makan liyane ing macem-macem kategori.Peralatan meja kita 100% biodegradable, kompos lan bisa didaur ulang.Produk kasebut disertifikasi dening BPI, OK COMPOSTABLE, FDA, REACH lan HOME COMPOSTABLE.

kemasan pulp molding


Wektu kirim: Jul-22-2022