Ora ana produk plastik sing bisa digunakake!Diumumake ing kene.

Kanggo nglindhungi lingkungan lan nyuda polusi plastik, pamrentah India bubar ngumumake bakal nglarang produksi, panyimpenan, impor, adol lan panggunaan produk plastik sing bisa digunakake wiwit tanggal 1 Juli, nalika mbukak platform laporan kanggo nggampangake pengawasan.

1

Dikenal yen India ngasilake sekitar 3,5 yuta ton sampah plastik saben taun.

 

Endi dalan metu kanggo polusi plastik?

 

5

Timur Jauh & GeotegritasPeralatan meja perlindungan lingkungan pulpwis menangaké pujian dhuwur ing pasar kanggo ciri khas lan gaya pangayoman lingkungan saka sudhut bahan mentahan, degradasi gampang, recyclability lan regenerasi, kang ndadekake iku ngadeg metu antarane kabeh jinis substitutes materi plastik.Produk kasebut bisa rusak ing kahanan alam sajrone 90 dina, lan uga bisa digunakake kanggo kompos rumah tangga lan industri.Komponen utama sawise degradasi yaiku banyu lan karbon dioksida, sing ora bakal ngasilake residu lan polusi.

23

Timur Jauh & Geotegritaspangayoman lingkungankemasan pangan (tableware)produk nggunakake jerami tetanèn, beras lan gandum kang dipercoyo, tebu lan alang-alang minangka bahan mentahan kanggo éling polusi-free lan ngirit energi produksi lan daur ulang energi resik.Far East & Geotegrity wis lulus sertifikasi internasional 9000 lan sertifikasi perlindungan lingkungan 14000.Wis lulus pemeriksaan internasional lan tes FDA, UL, CE, SGS AS lan UL, lan Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan Jepang, Apa maneh, Timur Jauh & Geotegrity uga wis tekan standar kebersihan internasional kanggo kemasan panganan, lan wis dianugerahi gelar kehormatan "produk juara siji pisanan Fujian ing industri manufaktur".

9

Polusi plastik, ancaman global, nyebabake ancaman utama kanggo kesehatan manungsa kanthi bentuk mikroplastik lan bahan kimia beracun.Far East & Geotegrity duwe keberanian kanggo nindakake tanggung jawab sosial perusahaan, netepi inovasi ilmiah lan teknologi lan ningkatake panyebab peralatan meja ijo!Kanggo ninggalake donya resik lan ayu kanggo generasi sabanjuré,.Far East & Geotegrity bakal terus mlaku bebarengan lan kerjo bareng karo wong sing duwe wawasan ing industri kanthi ambisi lan tumindak, kanthi aktif ngatasi polusi plastik lan ngupayakake upaya tanpa henti kanggo ningkatake pembangunan manungsa sing lestari lan mbangun komunitas manungsa lan alam.

6-1


Wektu kirim: Jul-01-2022