Undhang-undhang Anyar Ing AS Tujuwane Ngurangi drastis Plastik Panggunaan Tunggal

Ing tanggal 30 Juni, California wis nglulusake undang-undang ambisius kanggo nyuda plastik siji-siji kanthi signifikan, dadi negara pertama ing AS sing nyetujoni larangan kasebut.

3

Miturut undang-undang anyar, negara kudu njamin penurunan 25% ing plastik siji-sijine ing 2032. Uga mbutuhake paling sethithik 30% barang plastik sing didol utawa dituku ing California bisa didaur ulang ing taun 2028, lan netepake pengurangan polusi plastik. dana.Mulane, Tanggung jawab Ekonomi tumiba ing produser.Entitas apa wae sing ora netepi hukum anyar bisa didenda nganti $50.000 saben dina.

1

Saben taun, luwih saka 8 yuta ton plastik mlebu segara, padha karo 60% kabeh plastik sing diprodhuksi ing saindenging jagad.Setengah saka iku plastik siji-guna.Kira-kira 40% saka lumahing segara saiki ditutupi sampah plastik lan yen ora langsung nyuda produksi, dikira ing taun 2050 bakal luwih akeh plastik tinimbang iwak ing segara.

1

Timur Jauh & GeoTegritygrup wis fokus istimewa ing Manufaktur sustainablelayanan pangan nganggolanproduk kemasan panganwiwit 1992. Produk ketemu BPI, OK Kompos ngarep, EN13432, FDA etc standar, lan bisa rampung degraded menyang pupuk organik sawise nggunakake, kang lingkungan loropaken lan sehat.Minangka produsen kemasan panganan sing lestari, kita duwe pengalaman meh 30 taun ngekspor menyang macem-macem pasar ing enem bawana sing beda.Misi kita yaiku dadi promotor gaya urip sing luwih sehat lan nindakake karir sing apik kanggo jagad sing luwih ijo.

#Kemasan Pangan Biodegradable Sekali Pakai # Peralatan Makan Sekali Pakai # Peralatan Makan Biodegradable # Peralatan Makan Bubur Tebu # Kemasan Makanan Sekali Pakai # Cetakan Pulp # Mesin Cetak Pulp

 

kemasan pulp molding


Wektu kirim: Jul-15-2022