Sepira gedhene Pasar Molding Pulp?100 Milyar?Utawa Luwih?

Sepira gedhene ngecor pulpPasar?Wis kepincut sawetara perusahaan kadhaptar kayata Yutong, Jielong, Yongfa, meiyingsen, Hexing lan Jinjia kanggo nggawe taruhan abot ing wektu sing padha.Miturut informasi umum, Yutong wis nandur modhal 1,7 milyar yuan kanggo nambah chain industri ngecor pulp ing taun anyar, lan Jielong wis langsung mbangun limang pabrik.

1

Bubar, akeh kanca takon carane amba pasar domestik saka pulp ngecor punika.Ora akeh wong sing nggatekake segmen pasar iki.Ana data umum ing ngisor iki.
Ing 2016, ukuran pasar pulp ngecor China ana 22,29 milyar yuan.

 

2

Ana uga data bea cukai.Miturut data pabean, jumlah kumulatif sakapiring pulplan produk sing gegandhengan sing diekspor saka China ing taun 2019 padha karo 21.3 milyar yuan, kanthi tingkat pertumbuhan taunan luwih saka 30%.Kanthi implementasine cepet saka larangan plastik global lan kabijakan larangan, tingkat pertumbuhan iki bakal tambah akeh.

 

Mung saka data ndhuwur, iku mokal kanggo ndeleng carane akeh papan ana ing pasar pulp ngecor domestik.Seri cilik ing ngisor iki nggunakake data gedhe kanggo nganalisa.Data analisis ing ngisor iki, sing mung kanggo referensi, adhedhasar larangan lengkap produk plastik sing bisa digunakake.

3

 

Bagean I

Analisis data gedhe saka skala pasar tableware!

 

Ana telung kategori utama pasar tableware, siji pariwisata, siji takeout, lan liyane kemasan kulawarga lan restoran.
Analisis data gedhe babagan konsumsi tableware ing pasar pariwisata: 

Miturut Kementrian Kebudayaan lan Pariwisata, ing taun 2019, jumlah wisatawan domestik nganti 6,006 milyar, mundhak 8,4% ing periode sing padha taun kepungkur;Gunggunge turis mlebu lan metu tekan 300 yuta, mundhak taun-taun 3,1%;Ing saindhenging taun, total revenue pariwisata tekan 6,63 triliun yuan, nambah 11% taun-on-taun.Kontribusi komprehensif pariwisata menyang PDB yaiku 10,94 triliun yuan, sing 11,05% saka total PDB.Ana 28,25 yuta proyek pariwisata langsung lan 79,87 yuta proyek pariwisata langsung lan ora langsung, sing nyathet 10,31% saka total pegawe ing China.

5

 

 

Karyawan sing gegandhengan karo pariwisata iki umume konsumen peralatan meja sing bisa digunakake.Rata-rata, saben wong ngonsumsi kira-kira 2 yuan saka tableware saben dina, dadi konsumsi taunan 2 * 300 * 79,87 yuta = 47,922 milyar yuan

 
Ana 6,06 milyar turis.Saben wong lelungan rata-rata 5 dina saben wektu.Biaya peralatan meja yaiku 2 yuan saben dina, gunggunge 60,6 milyar yuan.
Mesthi, ora kabeh maupulp molded tableware.Miturut perkiraan 30%, skala pasar peralatan meja cetakan pulp ing pasar pariwisata yaiku 32,556 milyar.

6

 

 

Saiki ayo nganalisa pasar takeout.

 

7

 

 

 

Biaya tableware ing pasar takeout punika 21,666 milyar yuan, adhedhasar 30 yuan kanggo saben takeout, kalebu 1 yuan kanggo tableware.Yen 30% saka wong-wong mau ngecor pulp, pasar ngecor pulp takeaway bakal 6,5 milyar yuan.

 
Pasar kemasan omah lan restoran dikira kaya ing ngisor iki:

 
Ing taun 2020, pasar katering China diitung ing 5175.8 milyar yuan (kira-kira 40% kurang amarga epidemi).Saben meja diwilang ing 300 yuan, lan konsumsi peralatan meja sing bisa dibuwang (kalebu cangkir wedang lan kothak kemasan) diitung ing 3 yuan saben 300 yuan.Ukuran pasar ana 3155 milyar yuan, kalebu ngecor pulp, kang uga diwilang ing 30%, lan ukuran pasar ana 9,316 milyar yuan.

 

8

 

 

Dadi ukuran pasar total tablewarepulp dibentukproduk punika 48,372 milyar yuan.Saiki, pasar tableware domestik mung udakara 10 milyar yuan.Umumé, iki minangka pasar wutah kaping 10.

 

Mesthi, perusahaan sing kadhaptar bakal duwe data sing rinci.Apa sampeyan mikir perusahaan sing kadhaptar iki bakal kasengsem ing pasar gedhe kanthi tingkat pertumbuhan sepuluh kali.

9

 

 

Bagean IIAnalisis pasar produk cetakan pulp ing pasar produk pertanian!

 

 

Pasar produk tetanèn uga dianalisis miturut telung kategori, kategori pisanan yaiku tray endhog, kategori kapindho yaiku tray woh, lan kategori katelu yaiku panganan, kue, nampan cetakan daging supermarket seger.

 

Miturut data Biro Statistik Nasional, produksi endhog nasional ing 2019 ana 33,09 yuta ton, mundhak taun-taun 5,8%;Produksi endhog kira-kira 28,13 yuta ton.

 

Endhog diitung 30 endhog saben kilogram.Saben tray endhog diitung rata-rata 0,5 yuan.Proporsi nampan endhog diitung minangka 80%.Jumlah pasar tray endhog taunan yaiku 13.236 milyar yuan.

 

10

 

Ana rong skenario kanggo sing duwe woh.Salah sijine yaiku wadhah woh sing digunakake ing proses transportasi.Sing liyane yaiku sawise diolah ing toko woh, kothak panganan kudu ngemot woh.Iki diitung adhedhasar konsumsi siji yuan produk cetakan pulp saben 250 yuan woh.Pasar tray buah cetakan pulp kira-kira 10 milyar yuan.

 

Analisis permintaan palet cetakan pulp ing supermarket lan pasar panganan seger:

 

14

 

Skala pasar yaiku 14billion yuan sing diwilang kanthi nggunakake 1 yuan saka palet cetakan pulp kanggo saben 200 yuan.

Kanthi cara iki, panjaluk kanggo cetakan pulp produk pertanian yaiku 37,236 milyar yuan.

 

11

 

Bab III

Perhitungan permintaan produk cetakan pulp industri

 

Kategori iki paling angel kanggo ngitung.Wis akeh banget aplikasi lan akeh banget skenario aplikasi.Huawei, Xiaomi, Lenovo, Gree, Midea, Haier, Hisense, Maotai, Wuliangye, Jinjiu, Microsoft, Amazon, apel, Nike, Dyson, L'Oreal, Carlsberg, lan sapiturute kabeh dicetak nganggo pulp.Ing sawetara taun, kita mung bisa ngomong endi sing ora ana gunane.

 

Ayo dirembug dhisik.Miturut laporan paling anyar saka trendforce, considering kahanan epidemi global, samesthine sing total Produksi Smartphone global bakal suda kanggo 1.296 milyar ing 2020, nyuda 7.5% saka taun kepungkur.Yen kahanan epidemi tetep ora mandheg ing separo kapindho taun, resesi bisa terus berkembang.Yen 60% ponsel nggunakake palet cetakan pulp, lan saben palet rata-rata 0,8 yuan, produk cetakan pulp sing dibutuhake ponsel yaiku 622 yuta yuan.

12

 

Ana akeh banget kategori liyane, kayata peralatan rumah tangga cilik, router, roda mobil, kompresor, lan sapiturute saben kategori cilik duwe atusan yuta pasar.Ana akeh banget bagean kanggo ngira siji-siji.Gunggunge kira-kira 30 milyar yuan.

 

Liyane kalebu kemasan anggur, kemasan teh, pot kembang sing bisa rusak, piring seedling, bagean standar buffer e-commerce, lan sapiturute, lan segmen pasar kasebut luwih saka siji milyar.

 

Nanging, kemasan FMCG, kayata sandhangan, sepatu, kaos kaki, omben-omben, lan liya-liyane, mung bakal disepelekake ing milyar.

 

Sawetara dina kepungkur, aku nggawe taruhan cilik nalika nedha bengi karo wong gedhe ing industri.Sing kalah bakal mangan liyane.Xiaobian percaya yen sajrone sepuluh taun, perusahaan sing kadhaptar botol kertas bakal lair.Sampeyan uga bisa nyekseni mukjijat.

 

Ingngecor pulpsing bisa rampung degradasi, lingkungan loropaken, bebas shaped, lengkap lan mripat-keno ing werna, gegandhengan karo berkah seni lan modal dorongan, ing tampilan Xiaobian, iku kepikiran sing sawetara menarik bakal kelakon.

13

 

Ana uga mebel, prabot omah, perabot kantor, pasar dekorasi, pasar pet, dolanan bocah, DIY budaya lan kreatif lan pasar liyane.Pasar kasebut bakal duwe nilai tambah sing luwih dhuwur lan syarat sing luwih dhuwur.

Anggere sampeyan bisa mikir panggonan, bisa uga ana cetakan pulp.Aku ora ngerti.Malah aku ora percaya.Cukup nonton lan ngrungokake!Ing pasar tambahan skala 100 milyar iki, sing mlaku kanthi kacepetan kaping sepuluh, apa sampeyan mikir keajaiban apa sing bakal kelakon?

Sapa kita?

 

Geotegritas Timur JauhTableware pangayoman lingkungan pulp wis menang pujian dhuwur ing pasar kanggo ciri khas lan gaya pangayoman lingkungan saka sudhut bahan mentahan,gampang degradasi, recyclability lan regenerasi, kang ndadekake iku ngadeg metu antarane kabeh jinis substitutes materi plastik.Produk kasebut bisa rusak ing kahanan alam sajrone 90 dina, lan uga bisa digunakake kanggo kompos rumah tangga lan industri.Komponen utama sawise degradasi yaiku banyu lan karbon dioksida, sing ora bakal ngasilake residu lan polusi.

   

 

Timur Jauh.Produk kemasan panganan (perkakas meja) geotrgrity nggunakake jerami pertanian, beras lan jerami gandum,tebulan reed minangka bahan baku kanggo mujudake polusi-free lanhemat energiproduksi lan daur ulang energi resik.Wis lulus sertifikasi internasional 9000;Sertifikasi perlindungan lingkungan 14000, lulus inspeksi lan tes internasional FDA, UL, CE, SGS lan Departemen Kesehatan lan Kesejahteraan Jepang ing Amerika Serikat lan Uni Eropa, tekan standar higienis internasional kemasan panganan, lan entuk gelar kehormatan. "Produk juara tunggal pertama Fujian ing industri manufaktur".

5

Minangka ancaman global, polusi plastik dadi ancaman utama kanggo kesehatan manungsa kanthi bentuk plastik mikro lan bahan kimia beracun.Geotrgritas Timur Jauhnduweni wani kanggo nindakake tanggung jawab sosial perusahaan, netepi inovasi ngelmu lan teknologi lan ningkataké sabab saka tableware ijo!Kanggo ninggalake jagad sing resik lan apik kanggo generasi sing bakal teka, Far East Geotegrity bakal terus kerja bareng lan kerja sama karo wong sing duwe pengetahuan ing industri kanthi ambisi lan tumindak kanggo ngatasi polusi plastik kanthi aktif, ngupayakake upaya tanpa henti kanggo ningkatake pembangunan manungsa sing lestari lan mbangun komunitas urip antarane manungsa lan alam.

6-1

 

 


Wektu kirim: Jun-23-2022